Greta Thunberg i thotë Donald Trump: Chill Donald, chill!

Greta Thunberg i thotë Donald Trump: Chill Donald, chill!

Ditë pas zgjedhjeve presidenciale të SHBA në vitin 2020, dhe ende në pritje të akuzave përfundimtare në shtetet kryesore, Donald Trump ka deklaruar në mënyrë të rreme fitoren dhe ka postuar në Twitter për të ndezur frikën rreth vjedhjes së votave, me thirrje për të “ndaluar numërimin” dhe “ndaluar mashtrimin”. Çuditërisht, tweet-at e tij kanë mbledhur me sukses shumë mbështetës të tij, të cilët janë përpjekur të sulmonin qendrat e numërimit të votave përpara rezultatit përfundimtar.

Përgjigja ndaj pretendimeve të Trump në mediat sociale është një zhvillim shqetësues ndërsa zgjedhjet vazhdojnë, Greta Thunberg ka dhënë një përgjigje të sajën për Trump.

Nën tweet-in e dëshpëruar të Trump “ndalo numërimin”, aktivistja adoleshente e klimës shkruan: “Kaq qesharake. Donald duhet të punojë për problemin e tij të Menaxhimit të Zemërimit, pastaj të shkojë në një film të mirë të modës së vjetër me një mik! Fto Donald, ftohu! ”

Në rast se e keni humbur, përgjigjja e Thunberg është një kthim prapa i vetë Donald Trump, sulm i vrazhdë mbi të në 2019, kur ai iu përgjigj asaj që u emërua personi i vitit i TIME me një tweet pothuajse identike. Eshtë e panevojshme të thuhet, ia vlejti të pritej./Insajderi.com

Dazed Magazine