Grimerja vendos emrin Kosova ne produktin e saj- Eskalojnë serbët

Grimerja vendos emrin Kosova ne produktin e saj- Eskalojnë serbët

Grimerja kosovare Fonika Kay e njohur me emrin artistik “Exteriorglam” ka lansuar një produkt të ri me emrin Kosova.

Prodhimi i këtij produkti ka ardhur si bashkëpunim me kompaninë ‘Tartecosmetics’.

Ndërsa sa i përket emrit kanë vërshuar shumë komente negative nga shtetasit serb duke e cilësuar Kosovën ende si pjesë të Serbisë.

“Ju ftoj që absolutisht t’i injoroni dhe mos i bleni këta qerpikë nga ‘Tartecosmetics’ dhe ndaloni së treguari agresionin dhe politikë në marrëdhënie me artin.”, ka shkruajtur njëra nga to.