Gruaja e Jamie Oliver përkujton 5 foshnjat që ka humbur si pasojë e abortit

Gruaja e Jamie Oliver përkujton 5 foshnjat që ka humbur si pasojë e abortit

Gruaja e Jamie Oliver, Jools, bëri një përkujtim prekës për pesë foshnjave që kanë humbur gjatë abortit.

Për të shënuar Javën e Ndërgjegjësimit për Humbjen e Foshnjave, nëna e përkushtuar e pesë fëmijëve ndezi një qiri dhe një postim prekës në Instagram.

Në të, ajo kujtoi foshnjën e mikut të saj Archie si dhe pesë foshnjat që ajo dhe burri i saj kanë humbur tragjikisht.

45-vjeçarjs shkroi: “Qiriu ynë digjet shumë për të shënuar fundin e javës së humbjes së foshnjës

“Kaq shumë histori të pikëlluara të humbjes, thyerjes së zemrës, trimërisë dhe forcës në kohën më të paimagjinueshme të humbjes së një foshnje, qoftë përmes abortit, lindjes akoma ose vdekjes neonatale”.

“Ka qenë një privilegj të kem dëgjoj grua / burra dhe familje që hapin zemrat e tyre dhe tregojnë historitë e tyre të dhimbshme”./Insajderi.com

Burimi: Mirror