Gwyneth Paltrow thotë se dashuria për aktrimin iu zbeh nga Harvey Weinstain

Gwyneth Paltrow thotë se dashuria për aktrimin iu zbeh nga Harvey Weinstain

Gwyneth Paltrow ka thënë se ajo e ndërpreu prodhimin e filmave pasi e kuptoi se “nuk e do aq shumë aktrimin”.

Kreditë e vetme të ekranit të madh të yllit gjatë pesë viteve të fundit kanë qenë si Pepper Potts në tre filma të Marvel.

Ajo tha se e humbi drejtimin pasi fitoi një Oskar në 1999 dhe “një pjesë e shkëlqimit të aktrimit u shkatërrua” për shkak të “vëzhgimit të fortë publik”.

Kjo, plus fakti që kishte “një shef vërtet të ashpër” si Harvey Weinstein, e nxiti pyetjen e saj “nëse aktimi është vërtet pasioni im”.

Roli i saj kryesor i fundit në një film me metrazh të gjatë ishte përballë Johnny Depp në Mortdecai të vitit 2015. Ajo që atëherë ka luajtur Pepper Potts në filmat Avengers Infinity War and Endgame, dhe Spider-Man: Homecoming.

Ajo gjithashtu është shfaqur në seritë e Netflix The Politician dhe The Goop Lab, në lidhje me markën e diskutueshme të jetesës që ajo filloi në 2008, dhe një reklamë turizmi për Dubai./Insajderi.com

BBC News