Haradinaj përshkruan dashurinë ndaj gruas me këngën “Oj dashnia jem a je gjallë” (Video)

Haradinaj përshkruan dashurinë ndaj gruas me këngën “Oj dashnia jem a je gjallë” (Video)

Kryeministri Ramush Haradinaj dhe bashkëshortja e tij Anita, njihen si një çift shembull.

Bile në ditën kur ishte zgjedhur kryeministër, Anita dhe Ramushi nuk kishin kursyer puthjet edhe brenda Kuvendit të Kosovës, e të gjitha këto tregojnë se ata kanë një jetë të lumtur në çift.

Në një intervistë në emisionin “S’ka ndal”, Haradinaj e ka përshkruar dashurinë ndaj bashkëshortës së tij me një refren të këngës.

Haradinaj kur është pyetur se me cilën këngë e përshkruan dashurinë ndaj Anitës, ai me shaka është përgjigjur “Moj dashnia jeme a je gjallë”.

Për më shumë shihni këtë pjesë nga emisioni KETU.