Hetim për vrasje: Raporti i ri bën thirrje për zhvarrosjen e trupit të Whitney Houston

Hetim për vrasje: Raporti i ri bën thirrje për zhvarrosjen e trupit të Whitney Houston

Shkaku i vdekjes së Whitney Houston po vihet në pikëpyetje nga një raport i ri këtë javë. Një raportim thotë se ka vetëm arsye për zhvarrosjen e trupit të këngëtarit të ndjerë për të hetuar më tej.

Sipas Globe, këngëtarja është “në shënjestër për zhvarrosje” nga “hetuesit që dyshojnë se e vërteta [për vdekjen] ishte varrosur me trupin e saj”.

Media tregon teorinë nga një “sy i lartë privat” i cili mendon se “prova të reja” do të provojnë Nick Gordon, i dashuri i vajzës së ndjerë të Houston, Bobbi Kristina, si vrasës.

“Nick Gordon kishte motivin, mjetet dhe mundësinë – të gjitha këto janë shumë të rëndësishme për një vrasje”, thotë hetuesi.

Globe thotë se të dashurit dhe të afërmit tani po “bëjnë thirrje për një hetim të ri policor” dhe autopsi shtesë për të hetuar teorinë, veçanërisht duke pasur parasysh faktin se Gordon u gjet përgjegjës për vdekjen e Bobbi Kristina’s në gjykatë pasi ajo vdiq në një mënyrë të ngjashme si mamaja e saj.

“Rastësisht, Gordon ishte gjithashtu i pranishëm kur Whitney u zhduk,” shton media.

Revista thotë gjithashtu se të dy gratë “u gjetën të mavijosura keq” në vaska dhe u gjet drogë në sistemin e tyre.

“Mavijosjet dhe dëmtimet e tmerrshme në trupin e saj tregojnë se ajo ishte rrahur me egërsi”, propozojnë hetuesit.

Një burim anonim shton, “Nick ishte atje kur Whitney u gjet në një vaskë, e mbuluar me të nxira”. Nëse Houston do të zhvarroset, artikulli përfundon, “drejtësia mund të vihet në vend”.

Në anën tjetër, Gordon u gjet me të vërtetë përgjegjës për vdekjen e Bobbi Kristina në një çështje civile, por asnjë hetim i vërtetë nuk e ka lidhur atë me vdekjen e Whitney Houston dhe asnjë urdhër për zhvarrosjen e kufomës së saj nuk janë përmendur ose paraqitur në sistemin ligjor.

Zyra e Gjykatës së Qarkut në Los Anxhelos tha se nuk kishte asnjë shenjë të dukshme të traumës në trupin e Houston-it. Raporti i tyre përfundimtar tregoi disa gërvishtje të vogla, por nuk përmendej ndonjë lëndim i rëndë ose shenja të një rrahjeje.

Whitney Houston vdiq nga “efektet e sëmundjes aterosklerotike të zemrës dhe përdorimit të kokainës” dhe ishte një aksident tragjik. /Insajderi.com