Hysni Zeqiri sjell bashkëpunimin me Jehona Lumin

Hysni Zeqiri sjell bashkëpunimin me Jehona Lumin

Hysni Zeqiri  është i njohur për publikun me muzikën të cilën e realizon e poashtu edhe për tekstet mjaft me vlerë.

Ai së fundmi sjelli bashkëpunimin me Jehona Lumin  e cila titullohet “Prej asaj nate” që pritet të jetë një hit veror.

Muzika dhe orkestrimi janë bërë nga Florent Boshnjaku ndërsa tekstin e ka shkruar Uki Latifi.

Kujtojmë se kënga e fundit e Zeqirit është “Të pres” e cila u komentua shumë nga ndjekësit e tij.