Djali i deputetit shqiptar në jaht i rrethuar nga femra të zhveshura

Djali i deputetit shqiptar në jaht i rrethuar nga femra të zhveshura

Djali i deputetit socialist Fidel Ylli është shfaqur mes femrave të zhveshura. Ai ka publikuar klipin e tij të parë, ku duket i rrethuar nga femrat.

Ajo çfarë bie në sy në klip është se vajzat e zhveshura drastikisht i kanë dhënë një atmosferë shumë të nxehtë klipit, një pjesë e të cilit është xhiruar mbi jaht.

big cruzbigbig4big5big8

“Big Cruz” e ka quajtur veten në art, i biri i Yllit. Ai është rritur në Amerikë dhe është rikthyer në Shqipëri për të bërë bujë me këtë klip.