Idris Elba do të përballet me një luan në produksionin e ri filmik

Idris Elba do të përballet me një luan në produksionin e ri filmik

Idris Elba është vendosur të luajë në një thriller të ri që bazohet në një ide origjinale të krijuar nga Jaime Primak-Sullivan.

Filmi është vendosur në Universal Pictures, Baltasar Kormakur do të drejtojë filmin dhe Ryan Engle shkroi skenarin.

Nuk ka ende disa detaje të hollësishme të komplotit për publikun, por shpjegohet që historia është në vijën e “The Shallows”, por në vend që të përballet me një peshkaqen, personazhi kryesor, i cili interpretohet nga Elba, do të përballet me një luan.

Will Packer dhe James Lopez do të prodhojnë me Primak-Sullivan. Kjo shënon produksionin e dytë të këtij ekipi prodhues pasi punuan së bashku në thriller të vitit 2018 “Breaking In”. /Insajderi.com

Burimi: Geek Tyrant