Ilda Bejleri dhe Alesia Bami shkëlqejnë me pamjen e tyre në ‘Procesin Sportiv’

Ilda Bejleri dhe Alesia Bami shkëlqejnë me pamjen e tyre në ‘Procesin Sportiv’

Emisioni sportiv “Procesi Sportiv” që drejtohet nga Edi Manushi, që transmetohet çdo të hënë në televizionin Top Channel është ndër më të shikuarit në trojet shqiptare, më shumë në Insporti.com.