Interneti nuk mund të besojë se këtë pikturë e bëri vajza e Kim Kardashian

Interneti nuk mund të besojë se këtë pikturë e bëri vajza e Kim Kardashian

Në mes të promove të “KKW Beauty” dhe fotove monokromatike me bikini, a Kim Kardashian West na lindi këtë imazh dje – një pikturë e një peizazhi të bukur malor të nënshkruar “North”, njofton Insajderi.

“Artistja ime e vogël North”, përshkruan postimin ajo. Po njerëzit që e ndjekin në rrjete sociale e kanë të vështirë të besojnë se 7-vjecarja ishte piktorja e kësaj vepre a la Bob Ross.

Vajza e supozuar e mësueses të artit të North publikoi një video në TikTok për ta mbrojtur atë, duke treguar se edhe ajo kishte pikturuar të njëjtin imazh si pjesë e kurrikulës së saj. /Insajderi.com