Ish të dashurat e Johnny Deep që ishin paraparë të dëshmonin në dobi të tij e anuluan dëshminë

Ish të dashurat e Johnny Deep që ishin paraparë të dëshmonin në dobi të tij e anuluan dëshminë

Gjyqi i Johnny Deep nuk po ndalon së sjelluri befasi të mëtutjeshme.

Ish gruaja e tij aktorja dhe këngëtarja franceze Vanessa Paradis ishte paraparë të dëshmonte përmes një video linku nga shtëpia e saj në Francë, e poashtu edhe ish e dashura e tij Winona Ryder, raporton Mirror, shkruan Insajderi.

Mirëpo, avokati i Deep ka konfirmuar së pavarësisht dëshirave të aktorit, nuk është e nevojshme dëshmia e tyre.

Sipas tij ky vendim u morr sepse asnjë nga to nuk ishin sulmuar kurr nga Depp. Ai vazhdon duke thënë që akuzat kundër aktorit janë vetëm prej Amber Heard./Insajderi.com