Ishte i martuar por Elvis Presley kishte fiksim një grua tjetër

Ishte i martuar por Elvis Presley kishte fiksim një grua tjetër

Nuk mund të mohohet që Elvis Presley kishte gra të të gjitha moshave çmendeshin pas tij. Sidoqoftë, është një grua që nuk u bë viktimë e sharmit të tij tërheqës, dhe është dikush që mbreti i Rock and Roll e kishte fort simpati ndërsa ai ishte ende i martuar me gruan e tij, Priscilla Presley, shkruan Cheat Sheet, transmeton Insajderi.

Priscilla Presley facts: Wife of Elvis Presley's age, husband, children and  where she... - Smooth

Megjithëse Presley kishte bërë çmos për ta formuar Priscilla-n në gruan e tij perfekte, ai ende kishte një sy endacak ndërsa ishte në rrugë duke punuar.

Një grua, në veçanti, tërhoqi vëmendjen e këngëtarit në 1969 në setin e filmit të tij, “Change of Habit”. Ndërsa luante një mjek në filmin muzikor në dramën kriminale, Elvis zhvilloi një pëlqim për kolegen e tij, Mary Tyler Moore, e cila portretizoi një murgeshë në film.

Mary Tyler Moore obituary | TV comedy | The Guardian

Sipas Tyler Moore, Presley ishte menjëherë i mahnitur me të dhe i kishte shprehur ndjenjat e tij për të herën e parë që u takuan.

Megjithëse Presley tërhiqej nga Tyler Moore, një romancë prapa skenës nuk ndodhi kurrë mes tyre pasi të dy ishin të martuar në atë kohë. /Insajderi.com