Ja kush është humanisti më i madh shqiptar pas Nënë Terezës, sipas Labinot Tahirit

Ja kush është humanisti më i madh shqiptar pas Nënë Terezës, sipas Labinot Tahirit

I ftuar në emisionin Revieë Shoë të shtunën e kaluar, ish deputeti dhe këngëtari Labinot Tahiri ka folur për shumë tema të ndryshme, ndër të tjera ai ka përshkruar edhe Behgjet Pacollin.

“Është person i shumë zgjidhjeve, jo vetëm me para, por edhe në aspektin human është njeriu më i fuqishëm pas Nënë Terezës”

Për më shumë komente dhe përshkrime nga Labi për figura publike shikoni videon: