Ja si dukej Genta Ismajli në fillimin e karrierës – 10 foto nga viti 2004

Ja si dukej Genta Ismajli në fillimin e karrierës – 10 foto nga viti 2004

Genta ismjali që nga viti 2004 është në tregun e muzikës shqiptare. Që nga kënga e saj e parë “Dridhem” e deri më sot Genta ka sjellë një numër të madh të këngëve dhe hiteve.

Për 16 vite me radhë Genta nuk u ndal më projekte, koncerte e angazhime të ndryshme në industrinë e muzikës në vend.

E përgjatë këtyre viteve Genta pësoj ndryshime të mëdha profesionale si dhe në dukjen e saj të jashtme.

Këto janë disa foto nga viti 2004 kur Genta ishte vetëm 19 vjeçare.