“Jam 50 vjeç, po punoj më shumë se kurrë”

“Jam 50 vjeç, po punoj më shumë se kurrë”

Salma Hayek është një nga femrat më të bukura në botë. Këtë e vërteton më së miri me fotot e reja për revistën Rhapsody Magazine për United Airlines.

50-vjeçarja shfaqet mahnitëse me fustanet e saj në fotot e mrekullueshme. Në intervistë, Hayek flet për stereotipin e Hollivudit se femrat e një farë moshe punojnë më pak.

“Nuk kam pasur kurrë kaq shumë punë. Të thonë “kurse para, çdo gjë mbaron 30 vjeç”. Por më kanë thënë edhe nuk do të punosh kurrë në këtë qytet se je meksikane dhe ke theksin. Por tani jam 50 vjeç dhe po punoj më shumë se kurrë. Pjesa më e mirë janë femrat në mes të të 30-tave e lart. Si aktore kjo është kur je më e pasur. Por tani jam e lirë nga të qënit një bombë”, thotë Salma.