Jane Fonda thotë se Marlon Brando ishte ‘zhgënjyes’ përderisa pendohet që nuk ka fjetur me Marvin Gaye

Jane Fonda thotë se Marlon Brando ishte ‘zhgënjyes’ përderisa pendohet që nuk ka fjetur me Marvin Gaye

Jane Fonda është duke treguar detaje për përvojat e saj të kaluara me burrat e industrisë së filmit.

Në një intervistë për The Neë York Times, ajo ka thënë se edhepse e vlerëson Marlon Brandon si aktor shumë i mirë, ishte shumë zhgënyes si i dashur.

Në anën tjetër ajo është penduar që nuk ka flejtur me Marvin Gaye.

Në intervistë u tha se pendimi i saj më i madh ishte që nuk kishte bërë seks me Che Guevara, mirëpo ajo u përgjigj që nuk mendon për të, por “ai për të cilin mendoj dhe jam penduar që nuk kam fjetur me të, por në atë kohë isha e martuar me Tom Hayden”.

“Takova shumë performues që po përpiqeshin të bënin koncerte për Tom, dhe një grua që po ndihmonte me organizimin, më prezentoi me Marvin Gaye”.

Fonda dhe Hayden u martuan në 1973 dhe u divorcuan pas 17 vjetësh. Ata kanë një djalë që quhet Troy Garity./Insajderi.com