John Malkovich dhe Robert De Niro do të paraqiten në filmin e ri “Wash Me in the River”

John Malkovich dhe Robert De Niro do të paraqiten në filmin e ri “Wash Me in the River”

Filmi regjinë e të cilit do ta bëj Randall Emmett, do të fokusohet në një të varur nga opioidet i cili është duke kërkuar drejtësi kundër dilerëve të cilët shitën narkotikët që vranë të dashurën tij.

Në rolin kryesor do të jetë këngëtari Machine Gun Kelly, i cili është duke punuar bashkë me të dashurën e tij Megan Fox në një film që quhet Midnight in the Sëitchgrass.

Emmett ka thnënë që është i lumtur që do të punojë me De Niron prapë dhe se “jam shumë mirënjohës që ai është duke më mbështetur si regjisor.”/Insajderi.com