Johnny Depp humb rastin kundër gazetës The Sun që e kishte quajtur “rrahës grash”

Johnny Depp humb rastin kundër gazetës The Sun që e kishte quajtur “rrahës grash”

Johnny Depp ka humbur çështjen e tij ndaj gazetës Sun për një artikull që e quante atë një “grua rrahës”.

Depp, 57, paditi gazetën që tha se ai sulmoi ish-gruan e tij Amber Heard, gjë që ai e mohon. The Sun tha se artikulli ishte i saktë.

Gjykatësi Z. Drejtësia Nicol tha se The Sun kishte provuar se ajo që ishte në artikull ishte “thelbësisht e vërtetë”.

Një zëdhënës i Sun falënderoi zonjën Heard për “guximin e saj”.

Gjyqi u dëgjua gjatë 16 ditëve në korrik në Royal Courts of Justice në Londër.

Në një deklaratë, avokati i zonjës Heard në SHBA tha: “Për ata prej nesh të pranishëm në gjyqin e Gjykatës së Lartë të Londrës, ky vendim dhe gjykim nuk janë një befasi.

“Shumë shpejt, ne do të paraqesim prova edhe më voluminoze në SH.B.A.”

Depp po padit zonjën Heard në SH.B.A. në një çështje të veçantë, rreth një opinioni që ajo shkroi në Washington Post. Z. Depp thotë se artikulli nënkuptonte se ai ishte i dhunshëm ndaj saj.

Duke folur jashtë gjykatës në ditën e fundit të gjyqit në korrik, zonja Heard tha se çështja kishte qenë “tepër e dhimbshme” dhe ajo thjesht dëshiron të “vazhdojë me jetën e saj”./Insajderi.com

BBC News