Justin Bieber bëhet bashkë me mjekë dhe infermiere për këngën e tij të Krishtlindjeve

Justin Bieber bëhet bashkë me mjekë dhe infermiere për këngën e tij të Krishtlindjeve

Justin Bieber është bashkuar me një kor të infermierëve, mjekëve dhe stafit mjëkësor të NHS për të regjistruar një këngë të Krishtlindjeve.

Kori Lewisham dhe Greenwich NHS kanë shtuar zërat e tyre në një remix të single-it të vetëm të yllit, i cili arriti numrin shtatë në tetor.

Bashkëpunimi bamirës vjen pesë vjet pasi të dy aktet u mbyllën në një betejë për Krishtlindjen numër një.

Bieber përfundimisht I ndihmoi ata të zinin vendin e parë festiv.

Më pas, Bieber tha: “Unë isha i nderuar që takova të gjithë nga kori dhe jam vërtet i lumtur që ata morën numrin e tyre të parë”.

Kënga e tyre i ri e bamirësisë po synon gjithashtu numrin një të Krishtlindjes, me të ardhurat që do të ndahen midis NHS Charities Together, e cila përfaqëson më shumë se 230 bamirësi NHS, Lewisham dhe Greenwich.

Bieber tha se ishte “prekur që u bashkua” me këngëtarët./Insajderi.com

BBC News