Justin Bieber harron tekstin e këngës “Despacito” [video]

Justin Bieber harron tekstin e këngës “Despacito” [video]

Edhe pse në këngën origjinale aj këndon rrjedhshëm në gjuhën spanjolle, drejtpërdrejt nuk është edhe aq i zoti ta bëjë këtë.

Siç duket ka munguar në orët e gjuhës spanjolle në shkollë pasi Bieber dështoi në këndimin e hitit spanjoll “Despacito”, raporton TMZ

Bieber performoi të martën në New York, ku ai u mundua të këndojë me Luis Fonsi dhe Daddy Yankee.

Por gjatë performimit ai harroi tekstin dhe filloi, në vend të fjalëve të këngës, të këndonte melodinë me fjalët “Bla bla bla”. /Insajderi.com

[arve url=”//cdnapisec.kaltura.com/p/591531/sp/59153100/embedIframeJs/uiconf_id/6740162/partner_id/591531?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1413478522&entry_id=0_4gsyyzea” /]