Justin, Hailey Bieber, Kendall Jenner e të tjerë thyejnë udhëzimet e Kalifornisë

Justin, Hailey Bieber, Kendall Jenner e të tjerë thyejnë udhëzimet e Kalifornisë

Kendall Jenner dhe Devin Booker thuhet se nuk janë “serioze” dhe “thjesht po argëtohen me njëri-tjetrin”. Ata mund të mos jenë një çift serioz, por janë një çift që bëjnë pushime me një çift tjetër – dhe thyejnë udhwzimet e udhëtimit në Kaliforni. Përmes urdhrit “qëndro në shtëpi”, banorëve u kërkohet të mos largohen nga vendbanimet e tyre, me përjashtim të detyrave dhe punës së nevojshme.

View this post on Instagram

i 💛 lakes

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Për një burim për E! News, Kendall, Booker dhe Justin dhe Hailey Bieber u larguan nga shteti i tyre në një shtëpi buzë liqenit në Idaho për katër ditë.

“Ata kishin një kohë të mirë duke notuar në liqen çdo ditë,” tha burimi për E!” Ata e kaluan gjithë kohën e tyre jashtë duke pushuar dhe duke qenë në natyrë.” Burimi vazhdoi: “Ata dukeshin si miq të ngushtë. Ata gjithashtu bënë një shëtitje dhe bënë ushtrime së bashku. Të gjithë kishin një pushim kaq të bukur dhe pëlqenin të jetonin në liqen”.

I gjithë ky udhëtim bie ndesh me udhëzimet e Kalifornisë, ku kërkohet që udhëtimet jo-esenciale, të shtyhënn deri në lirimin e masave. /Insajderi.com

View this post on Instagram

what a day

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on