Kanë kaluar 30 vjet: Si duken sot aktorët e filmit “Home Alone”?

Kanë kaluar 30 vjet: Si duken sot aktorët e filmit “Home Alone”?

“Home Alone” është një film, komedi amerikane e vitit 1990, shkruar dhe prodhuar nga John Hughes dhe drejtuar nga Chris Columbus, njofton Insajderi.

Filmi ndjek Kevin (Culkin), një djalë tetë vjeçar, i cili duhet të mbrojë shtëpinë e tij nga dy hajdutët, Harry dhe Marv (Pesci dhe Stern), pasi familja e tij aksidentalisht e la atë pas në pushimet e tyre të Krishtlindjes.

Kanë kaluar plot 30 vjet që nga lansimi i filmit të parë, dhe më poshtë mund të shihni si duket kasti i aktorëve në ditët e sotme. /Insajderi.com

Macaulay Culkin në rolin e Kevin McCallister

Catherine O’Hara në rolin e Kate McCallister

John Heard në rolin e Peter McCallister

Joe Pesci në rolin e Harry Lime

Daniel Stern në rolin e Marv Merchants

Devin Ratray në rolin e Buzz McCallister