Kanye West ‘ecën mbi ujë’ bashkë me fëmijët e tij

Kanye West ‘ecën mbi ujë’ bashkë me fëmijët e tij

Kanye West gjatë ceremonisë së Shërbimit të së dielës në Atlanta, dha iluzionin që po ecën mbi ujë. Kanye ishte aty bashkë me Kim dhe fëmijët e tyre.

Kanye bashkë me një grup këngëtarësh vendosi të jap një performancë në mes të liqenit, përderisa dielli po përëndonte.

Grupi i këngëtarëve filloi të këndonte këngë religjioze përderisa dukej sikur po ecte në ujë.

Edhe fëmijët e tij u bashkuan me të në këtë ecje epërderisa kori këndonte “Jesus is love” përderisa Kim e cila po qëndronte në breg e filmoi të gjithë performancën.

Gjatë ceremonisë, pastori amerikan Joel Osteen dha një fjaim, përderisa edhe ai po ecte në ujë.

Fjalimi i tij u ndërlidh me historinë biblike të ecjes së Jezusit mbi ujë, ndërkohë që iu referua Kanye si ‘gjeni’ i Shërbimit të të dielës./Insajderi.com

Burimi: Mirror