Kanye West arrin në spital, pas disa orësh që i kërkon falje Kim

Kanye West arrin në spital, pas disa orësh që i kërkon falje Kim

Kanye West është parë afër një spitali në Wyoming ku ai ishte duke qëndruar javën e kaluar. Ai qëndroi rreth 10 minuta aty dhe më pas u largua.

Më pas ai u kthye në pronën e tij dhë më vonë një ambulantë arriti.

Kjo ndodhi disa orë pasi reperi i kërkoi falje gruas së tij publikisht për shkak të komenteve të tij në Twitter.

Gjatë javës së kaluar Kanye lëshoi një seri komentesh në të cilat ai akuzonte Kim për gjëra prej më të ndryshmeve.

Pra vizitës në spital Kanye, tha në Twitter se i vinte keq që kishte bërë publike një gjë që duhej mbetur private.

“Unë dua të i kërkoj falje gruas time Kim, që kam publikuar gjëra që ishin private.  Unë nuk e kam mbrojtur atë sikur ajo mua. Dua të i them Kim që e di që të kam lënduar. Të lutem më fal. Faleminderit që ke qenë gjithmonë aty për mua.” /Insajderi.com