Kanye West: Do të jem President i SHBA-ve

Kanye West: Do të jem President i SHBA-ve

Reperi i njohur, Kanye West, ende mendon se në të ardhmen mund të jetë President i SHBA-ve.

Gjatë një interviste të fundit, artisti tha se do të hyjë në garë për Shtëpinë e Bardhë në vitin 2024, madje është i sigurt se do të fitojë.

“Do të vijë një ditë që unë do të jem Presidenti i SHBA-ve! Dhe do të kujtoj…çdo themelues që s’pati kapacitetin të na kuptojë kulturalisht çfarë ne po bëjmë.”

Babai i katër fëmijëve, që duket se e ka më shumë se seriozisht kandidimin për president, tha ndër të tjera se është në mënyrë absolute “artisti më i madh i të gjitha kohërave”.