Kanye West shkruan në Twitter që është duke marrë injeksione me steroid për shkak të përdorimit të telefonit

Kanye West shkruan në Twitter që është duke marrë injeksione me steroid për shkak të përdorimit të telefonit

Kanye West postoi një tweet ku tregonte që është duke marrë injeksione për shkak që është duke e tepruar me ‘texting”.

Reperi tregoi që injeksionet ishin një përzierje e “cortisone të përzier me pak lidocaine”.

“Too much texting bro” shkroi ai.

“Lidocaine filloi të veprojë menjëherë, ndërsa dexamethasone i duhet 24 deri në 48 orë për të ndjerë efektin”, shtoi ai në një tëeet pasues.

Ironia e këtyre postimeve qëndron te fakti që ai postonte të reja e trajtimit të tij, për shkak të postimeve dhe shkrimit të tepruar me telefon./Insajderi.com

Burimi: PageSix