Kanye West shpenzoi miliona e miliona dollarë në kampanjën e dështuar presidenciale

Kanye West shpenzoi miliona e miliona dollarë në kampanjën e dështuar presidenciale

Sipas KNGS, një regjistrim i fundit me Komisionin Federal të Zgjedhjeve tregon se sa Kanye West shpenzoi në fushatën e tij, njofton Insajderi.

Dokumenti që tregon se West shpenzoi 13.2 milionë dollarë dhe 12 milionë prej tyre ishin paratë e tij personale.

Kur mirret parasysh sa vota ka marrë, 66,000 prej tyre – kjo do të thotë afërsisht 200 dollarë për votë.

Pjesë e problemit është reperi 43-vjeçar që hyri shumë vonë në garë. Kjo është arsyeja pse shumica e fondeve të fushatës së tij shkuan për të votuar, duke lënë pak për media dhe mënyra të tjera për të përhapur fjalën.

Ai arriti të dilte vetëm në votime në një duzinë shtetesh. Edhe nëse ai kishte filluar më herët, buxheti i tij ishte ende i vogël nga standardet politike. /Insajderi.com