Kapen gjatë emisionit, motrat Kardashian eskalojnë në dhunë

Kapen gjatë emisionit, motrat Kardashian eskalojnë në dhunë

Kim Kardashian Westi dhe Kourtney Kardashiani njihen për debatet e tyre të ashpra, por nga inserti i tyre të episodit të ardhshëm të shfaqjes së familjes “Keeping up with the Kardashians”, debati degradon në përleshje fizike.

Në njoftimin se “Keeping Up With Kardashians”, do të transferohet në natën e së enjtes për Sezonin 18, inserti prezantoi një vështrim të shkurtër të disa prej dramave të sezonit të ri.

Kimi dhe Koutney shihen duke debatuar për diçka dhe papritur kjo e fundit e godet Kimin.

Kourtney Kardashiani hedh diçka te motra e saj, ndërsa shikuesit dëgjojnë Kourtneyn duke bërtitur, “Ti nuk ke çfarë të thuash!”.