fbpx

Kapital T dhe Halil Kastrati ndihmojnë 5 familje në nevojë

Kapital T dhe Halil Kastrati ndihmojnë 5 familje në nevojë

Janë dorëzuar pesë çelësa për shtëpi të reja.
Humanisti Halil Katrsati dhe reperi Capital T kanë dhuruar pesë shtëpi të reja.

Sot Halil Kastratit nga shoqata “Jetimat e Ballkanit” bashkë me reperin Capital T kanë vendosur që t’i gëzojnë pesë familje në kushte të vështira me shtëpi të reja.

Lajmin e ka bërë të ditur reperi përmes një postimi që ka bërë në rrjetin social Instagram.