Kate Winslet thotë se është penduar për bashkëpunimin me Woody Allen dhe Roman Polanski

Kate Winslet thotë se është penduar për bashkëpunimin me Woody Allen dhe Roman Polanski

Në një intervistë për Vanity Fair aktorja foli për punën më regjisorët Woody Allen dhe Roman Polanski.

“Shpesh mendoj se si kam mundur të punoj me Ëoody Allen dhe Roman Polanski? Është e pabesueshme se si këta burra vlerësohen në industrinë e filmit. Është pahijshme. Unë jam duke marrë përgjegjësinë për faktin që kam punuar me të dy.”

Ëinslet ka punuar me Polanski’n në vitin 2011 për filmin Carnage dhe me Allen në vitin 2017 për filmin Wonder Wheel.

Allen është akuzuar për abuzim seksual të vajzës së tij të adoptuar Dylan Farrow. Ai i mohon këto akuza.

Polanski është akuzuar për dhunimin e një vajze që kishte 13 vjet. Para se të marrë dënimin, ai iku në Francë, ku gjindet ende./Insajderi.com

Burimi: Indipendent