Katy Perry thotë se atë dhe Orlandon i bashkoi misticizmi

Katy Perry thotë se atë dhe Orlandon i bashkoi misticizmi

Katy Perry dhe Orlando Bloom janë në pritje të fëmijës së tyre të parë së bashku.

Këngëtarja ka treguar se ajo dhe i fejuari i saj janë krijesa shumë spirituale, gjë që ka ndikuar që ata që lidhen më shumë me njëri tjetrin, raporton The Sun, shkruan Insajderi.

Katy tha se marrëdhënia e saj me Orlandon është e fortë pasi ato janë lidhur me “mistiken, teoritë konspirative dhe aliennët” dhe se ajo admiron tendencën e burrit të saj për evoluim shpirtëror.”

“Ai është shumë i ndjeshëm. Ka evoluar shumë emocionalisht. Orlando ngrihet në orën 7 të mëngjesit dhe për ritualet e tij spiritualë gjatë një ore. Një nga gjërat që na lidh është dëshira jonë për të evoluar më shumë shpirtërisht,” ka thënë ajo.

Katy kohët e fundit tregoi se ajo vlerëson jashtëzakonisht shumë ndikimin qetësues të Orlandos në jetën e saj./Insajderi.com