Në mars të këtij viti, është lansuar në Netflix sezoni i ri i serialit të njohur amerikan Dynasty.
E në episodet e reja të këtij seriali të f" />

Kënga e Era Istrefit dëgjohet në serialin e famshëm amerikan ‘Dynasty’

Kënga e Era Istrefit dëgjohet në serialin e famshëm amerikan ‘Dynasty’

Në mars të këtij viti, është lansuar në Netflix sezoni i ri i serialit të njohur amerikan Dynasty.

E në episodet e reja të këtij seriali të famshëm amerikan, vërehet një detaj tejet interesant që lidhet me botën shqiptare.

Në prapavijë të njërës nga episodet e reja, dëgjohet kënga që e bëri të famshme në botë Era Istrefin “Bon Bon”.

Atë mund ta dëgjoni më poshtë:

Kujtojmë që ky projekt i Erës është publikuar para 3 viteve dhe numëron mbi 658 milionë klikime në YouTube.