Këngëtarët që lanë zhanrin e tyre për të fituar në dasma

Këngëtarët që lanë zhanrin e tyre për të fituar në dasma

Pagesa e lartë e këngëtarëve në dasmat kosovare ka joshur artistët që të lënë muzikën që më parë bënin për të kënduar në ahengje familjare.

Në emisionin Promenadë Verë të Televizionit 7 është transmetuar një storje lidhur me këngëtarët që ishin të suksesshëm në zhanret e tyre, po që fitimi i madh bëri që ata të kthehen kah muzika popullore dhe ajo tallava.

Këta janë këngëtarët që lan zhanret e tyre të muzikes, për shkak të fitimit të madh në dasma, kaluan në popullore:

Cilët janë këngëtarët që lan zhanret e tyre të muzikes, për shkak të fitimit të madh në dasma, kaluan në popullore

Cilët janë këngëtarët që lan zhanret e tyre të muzikes, për shkak të fitimit të madh në dasma, kaluan në popullore

Posted by T7 on Friday, 20 July 2018