Këngëtari i njohur blen shtëpitë e fqinjëve pasi u ankuan për zhurmë

Këngëtari i njohur blen shtëpitë e fqinjëve pasi u ankuan për zhurmë

Fqinjët u ankuan për zhurmën që po bënte, kështu që muzikanti Ed Sheeran vendosi të blinte pronat përreth tij.

Ai pasurive të tij të patundshmërive ia shtoi shtëpi të tjera që rrethojnë pasurinë e këngëtarit në Londër, me vlerë 21 milionë euro. Artisti i ri tashmë ka 22 prona në vlerë 49 milionë eurove.

Britaniku vendosi ta bënte këtë pasi fqinjët e raportuan në polici për ndejat e shfrenuara dhe muzikën që bënte gjatë orëve të vonshme të mbrëmjes.

“Fqinjët e Edit u ankuan për muzikën me zë të lartë, kështu që sapo iu shfaq një mundësi, ai bleu dy shtëpi pranë tij në Londër”, tha burimi për “The Sun”.

Problemet me fqinjët filluan kur 28-vjeçari liqenin e shndërroi në pishinë dhe e rrethoi me bari artificial
për të mbrojtur veten nga sytë e njerëzve.

Pasuria në të cilën ishte bërë nuk ishte e destinuar për ndonjë ndryshim natyror dhe këngëtarja ishte në gjendje të merrte leje për të mbajtur pellgjet nëse nuk ka asgjë në të që do të rrezikonte natyrën.