Këngëtarja e njohur dhuron para për komunitetin LGBT

Këngëtarja e njohur dhuron para për komunitetin LGBT

Këngëtarja e njohur ndërkombëtare, Taylor Swift ka dhuruar shumën prej 113 mijë dollarë për komunetitn LGBT,   “Tennessee Equality Project”.

“Unë po ju shkruaj për t’ju thënë se jam frymëzuar nga puna që ju bëni, veçanërisht në organizimin e peticionit më të fundit të udhëheqësve të organizatës që qëndrojnë kundër legjislaturës shtetërore. Ju lutem, ju përcillni falenderimet e mia atyre dhe pranojeni këtë donacion për të mbështetur punën që ju po bëni” , ka shkruar ajo.

Këtë letër e ka publikuar organizata e të cilën e ka shkruajtur vetë me dorë këngëtarja.

Po ashtu Taylor njihet për qëllimet e saja humanitare, ku shumë aktivitete i ka realizuar edhe në UNICEF.