Këngëtarja e njohur i jep fund martesës 3 vjeçare

Këngëtarja e njohur i jep fund martesës 3 vjeçare

Këngëtarja e njohur Adele, ka konfirmuar ndarjen  nga bashkëshorti i saj Simon Konecki.

Adele dhe partneri i saj janë ndarë. Ata do ta rrisin djalin e tyre plot dashuri. “Si gjithmonë Adele dhe Simon kërkojnë privatësi. Nuk do të ketë komente të mëtejshme”,  shkruhej në deklaratën e dalë nga përfaqësuesit për shtyp të këngëtares.

Ajo nuk e ka bërë asnjëherë pjesë mediatike martesën e saj dhe rrallë herë ka vendosu të flasë edhe për djalin e saj.

Po ashtu është aluduar së fundmi se ekziston një mosmarrëvjeshje ndaj tyre por tani e kanë bërë publike se martesa e tyre 3-vjeçare ka marrë fund.