Këngëtarja e njohur rrëshqet në mes të skenës

Këngëtarja e njohur rrëshqet në mes të skenës

Këngëtarja e njohur, Christina Aguilera ka filluar turneun e saj muzikorë, ku plan ta radhës e kishte performimin në Rusi.

Në pregatitjen e saj për të kërcyer në skenë, në shoqërinë e disa balerinëve, Aguilerës i ndodhi diçka e papritur.

Në një moment, ajo rrëshqet në shkallë dhe bie, por shpëtohet në moment nga valltarët.

 

Meqë valltarët i dolën në ndihmë, Christina Aguilera shpëtoi pa lëndime dhe vazhdoi performancën e saj.

Për ndryshe, këngëtarja është aktive me këngë të reja dhe koncerte, ndërsa numëron fansa në gjithë botën.