Këngëtarja kosovare përfundon në kopertinën e revistës franceze

Këngëtarja kosovare përfundon në kopertinën e revistës franceze

Dua Lipa është njëra ndër figurat më të dashura për publikun ndërkombëtarë e posaqërisht për atë shqiptarë.

Ajo së fundmi ka bërë të ditur për fansat e saj, se në muajin maj vjen publikimi i magazinës ‘Elle’, në kopertinë me këngëtaren.

Lipa po ashtu ka falenderuar bashkëpunëtorët dhe ka thënë se ndihet e privelegjuar.

Vlen të ceket se këngëtarja nuk ka të ndalet, e po ashtu pritet që jetë fituese e 3 çmimeve të nominuara në BBMA.