Këngëtarja kosovare rrëzohet gjatë koncertit – Bie mbi të pranishmit

Këngëtarja kosovare rrëzohet gjatë koncertit – Bie mbi të pranishmit

Melinda Ademi është një prej repereve kosovare e cila shpejtë është inkuadruar në botën e showbizit.

Edhe pse jeton në Amerikë, shumicën e koncerteve ajo i zhvillon në Kosovë.

Në një performancë që pati së fundi Melinda rrëshqiti në skenë dhe u rrëzua, transmeton Indeksonline.

Atë e ndihmuan për ta kthyer në skenë ndërsa e njëjta u mundua të dukej sikur nuk ndodhi asgjë.