Këngëtarja shqiptare në pritje të një fëmije

Këngëtarja shqiptare në pritje të një fëmije

Në koncertin ku promovoi albumin e saj, Rona Nishliu nuk prezantoi vetëm këngët, por na tregoi sa bukur duket edhe gjatë pritjes së ëmbël.

Këngëtarja e ka pranuar se është shtatzënë në pritje të fëmijës së saj të parë.

Kur nuk ka kaluar ende një vit nga martesa e saj me Fiorin, çifti do të bëhen së shpejti prindër për herë të parë.

Rona është në ditët e fundit të shtatzënisë dhe barku i rrumbullakosur nuk mund të fshihet më edhe pas fustanit jeshil të gjerë.

Rona duket shumë bukur me nurin e shtatzënisë.