Këngëtarja shqiptare që e shoqëroi presidenten kroate në Kuvendin e Shqipërisë

Këngëtarja shqiptare që e shoqëroi presidenten kroate në Kuvendin e Shqipërisë

Presidentja e Kroacisë, Kolinda Grabar-Kitarovic, gjatë vizitës së saj në Shqipëri u prit në takime të veçanta nga Kryeministri Edi Rama dhe Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi.

Ajo ka mbajtur një fjalim përshëndetës para deputetëve në Kuvendin e Shqipërisë.

Me elegancë dhe hijeshi, Grabar-Kitarovic dëshmoi edhe një herë dinjitetshëm se di të ruajë finesën e saj prej një zonje të vërtetë, e cila përfaqëson një prej shteteve më të fuqishme të Ballkanit.

Përgjatë hyrjes në Kuvendin e Shqipërisë, presidentja kroate është shoqëruar nga një person jo i panjohur për publikun shqiptar.

Bëhet fjalë për këngëtaren Rosela Gjylbegu, e cila është kujdesur që t’i ndihmojë asaj në rregullat protokollare.

Për të gjithë ata që s’e dinë, Gjylbegu përveçse një këngëtare e dëshmuar në skenën shqiptare, ajo është edhe zyrtare në sektori e marrëdhënieve me publikun në Kuvendin e Shqipërisë.

Këtë punë ajo e bën që nga viti 2009, teksa në muzikë është herë pas here aktive me projekte të reja.