Këngëtarja shqiptare thotë se i pëlqejnë të pasmet e saj

Këngëtarja shqiptare thotë se i pëlqejnë të pasmet e saj

Bebe Rexha gjithmonë është shprehur se e do trupin e saj, pavarësisht formave të kolme.

Ndërsa mbërriti në Aeroportin Ndërkombëtar të Los Anxhelosit.

Këngëtarja 29-vjeçare ishte e veshur e gjitha me të zeza kur përcolli një mesazh shumë pozitiv për njerëzit që e do trupin e saj.

“E dua trupin tim dhe të pasmet e mia të mëdha,”– tha ajo për TMZ. “Nuk më pëlqen Photoshop.”

Dhe kur u pyet se çfarë mesazhi dëshiron tu dërgojë fansave tha: “Duaje trupin tuaj, mos u përshtatni me shoqërinë, sepse ata do t’ju tradhtojnë gjithsesi. Duhet të jeni vetvetja”.