Kërkon 1.4 milion euro nga Mozzik dhe Getinjo – menaxheri paraqitet në Gjykatë

Kërkon 1.4 milion euro nga Mozzik dhe Getinjo – menaxheri paraqitet në Gjykatë

Vazhdon mos marrëveshja mes reperëve Mozzik dhe Getinjo me ish menaxherine tyre, Met Elshani.

Dy reperët prej kohësh kanë telashe me koncerte dhe në aspektin muzikor.

Dhe, krejt kjo po ndodh për shkak të mosmarrëveshjeve të të dyja palëve, që tash ka kaluar edhe në aspektin ligjor.

Ishte Met Elshani që fillimisht kërkoi një dëmshpërblim prej 1.4 milionë eurosh nga vëllezërit që thyen marrëveshjen e tyre me dikur kompaninë që përfaqësuan.

Vet Met Elshani publikoi fotografi nga momenti i paraqitjes në gjykatë ku ai u shfaq shumë i qetë.

Nuk dihet nëse edhe dyshja Mozzik dhe Getinjo janë paraqitur po ashtu në këtë seancë e cila po vazhdon në kuadër të konfliktit.

Në anën tjetër vazhdojnë në YouTube të mos shfaqen projektet muzikore që reperët i kanë punuar në On Records.