Kësaj pamje të Norës nuk po i reziston as Robert Berisha

Kësaj pamje të Norës nuk po i reziston as Robert Berisha

Edhe pse ka kohë që janë ndarë, Roberti dhe Nora vazhdojnë të komentohen për jetën e tyre pasi ata ka kohë që janë ndarë, shkruan Insajder.

Çfarë do veprimi që ata bëjnë për njëri-tjetrin diskutohet nga publiku.

E tillë është edhe fotoja e fundit e Norës e cila nuk është i ka shpëtuar muzikantit.

Këngëtarja shihet në fotografi e veshur vetëm me sutjena dhe kësaj pamje nuk i ka rezistuar as ish-burri i Norës, i cili e ka pëlqyer postin.

Ndryshe, Nora dhe Roberti kanë një vajzë nga martesa e tyre të quajtur Reene.

Ajo jeton me nënën e saj, ndërsa Roberti e viziton kohë pas kohë./Insajderi.com