Këshilla e Lyrical Son për gjendjen politike

Këshilla e Lyrical Son për gjendjen politike

Reperi Lyrical Son gjatë një lidhje direkte në emisionin ‘1 kafe prej shpisë’, ka treguar se si po e kalon kohën në karantinë.

Ai tha se po i ndihmon gruan në kujdesin e vajzave e shumë detaje të tjera, mirëpo këshilla të cilën e vuri në theks të veçantë gjatë kësaj periudhe të pandemisë ishte që të rrimë sa më larg politikës dhe ta duam familjen.

Festimi njihet për zërin e tij dhe sukseset në muzikë, andaj rreth vetes ka mbledhur shumë fansa.

Këngët për Albin Kurtin ndëgjohen nepër dasma?