Këshilla që Khole Kardashian i jep vetës çdo ditë

Këshilla që Khole Kardashian i jep vetës çdo ditë

Khole Kardashian është bërë e njohur si motra e Kim Kardashian, e cila është mjaftë aktive në rrjetet sociale.

Ajo shumë shpesh bënë edhe bashkëbisedime me fansat e saj, ku së fundi ka lënë të lire që ata ta pyesin se çka do që dëshirojnë.

Por siç duket Khole nuk e ka bezdi të flas hapur për problemet e saj dhe ka treguar për jetën e saj.

Një fans e pyeti se çfarë këshille i jep vetës?

“Unë i jap vetës shumë këshilla por gjithçka do të jetë mirë për secilin person. Mundohuni të mos u leni hapësirë gjithsecilit të ketë ndikim në jetën tuaj. Përqendrohuni vetëm tek vetja, për të qenë e lumtur”, u shpreh ajo.

Nga këto fjalë shumë nga fansat e kanë pyetur pse është dëshpëruar aq shumë, por ajo nuk ka thënë përgjigje./Insajderi.com