Kështu duken zonjat më të fuqishme në botë me bikini

Kështu duken zonjat më të fuqishme në botë me bikini

Ne jemi mësuar t’i shohim Princeshat dhe Zonjat e Para në veshje shumë zyrtare dhe konservative që padyshim se përshtaten me statusin e tyre në shoqëri.

Por, edhe ato kanë nevojë ndonjëherë të pushojnë dhe ashtu, si të gjithë ne, të kalojnë pushime në plazh.

Gjëja më e mirë është se gratë më të fuqishme të botës duken mrekullueshëm edhe kur veshin bikine, madje arrijnë edhe ta ruajnë ‘dinjitetin mbretëror’.

Jemi të sigurt se edhe ju do të habiteni kur të shihni se si duken gratë më të pushtetshme në planet me bikine ?

Hillary Clinton, ish-Zonja e Parë e SHBA-ve

Meghan Markle, dukesha e Sussexit

Caroline, Princesha e Hanoverit

Madeleine, Princesha e Suedisë

Princesha Sofia, Dukesha e Värmland

Princesha Maria-Olympia e Greqisë dhe Danimarkës

Princesha Charlotte Casiraghi

Charlene, Princesha e Monakos

Stéphanie, Princesha e Monakos

 Angela Merkel, Kancelarja e Gjermanisë

Soraya Esfandiary-Bakhtiary, mbretëresha e Iranit

Kolinda Grabar-Kitaroviq, presidentja e Kroacisë

Donna Beatrice Borromeo – anëtare e familjes aristokrate Borromeo

Beatrice, Princesha e Yorkit

Kate Middleton, Dukesha e Kembrixhit

Melania Trump, Zonja e Parë e SHBA-ve