Kështu dukeshin dikur aktorët e njohur

Kështu dukeshin dikur aktorët e njohur

Filmat dhe emisionet televizive nga vitet 80 dhe 90 do të mbesin në zemrat tona përherë.

E gjithë gjenerata u rrit me projekte filmike si Full House, vajzat ishin te “ngjitura” me televizorët e tyre për të dëgjuar rreth jetës së Clarissa Darling bota në mënyrë kolektive u shqetësua rreth lidhjes së Rachel dhe Ross për një dekadë të tërë.

Kanë kaluar pothuajse 40 vjet që nga vitet 80’ dhe 30 vjet nga ato të 9o-ta dhe nëse sot do t’i shihnit disa prej aktorëve tuaj të preferuar të asaj kohe, me gjase nuk do të mund t’i njihnit.