Kështu po e kalojnë Bora dhe Donaldi sezonën e ftohtë

Kështu po e kalojnë Bora dhe Donaldi sezonën e ftohtë

Bora dhe Donaldi janë çifti më i komentuar nga mediat rozë.

Ata shpesh postojnë fotografi krah njëri-tjetrit dhe shihen shumë të dashuruar.

Ndërkaq, së fundmi, Donaldi ka postuar disa foto me Borën, e që janë pëlqyer shumë nga publiku.